Cebbarin: Siyonist işgale karşı direnişi sürdürmeye kararlıyız

İşgal altındaki Batı Şeria'da konuşlu Filistin direniş hareketi Hamas'ın üst düzey üyesi Zahir Cebbarin, Filistin halkının topraklarındaki Siyonist işgale karşı direnişlerini sürdürme konusundaki kararlılığını vurguladı.

Cebbarin: Siyonist işgale karşı direnişi sürdürmeye kararlıyız

Hamas Siyasi Büro Üyesi ve Batı Şeria Sorumlusu Zahir Cebbarin yaptığı açıklamada, Filistin halkının Siyonist rejimin tehditlerinden korkmadığını ve tereddüt etmediğini kanıtladığını söyledi.

Batı Şeria'daki Hamas hareketinin lideri Cebbarin, hedeflerine ulaşmak için bu kritik dönemde Filistinlilere birlik çağrısı yaptı.

Siyonist düşmanın tüm suçlarına rağmen Filistin milletinin teslim olmayacağını belirten Cebbarin, işgalci rejimin Gazze'de sürdürdüğü soykırıma ve Batı Şeria'da neredeyse her gün gerçekleşen ölümcül saldırılara atıfta bulundu.

Cebbarin, işgalci rejime karşı tüm imkânlarla direnmenin Filistin milletinin vazgeçilmez hakkı olduğunu söyledi.

Ayrıca aşırı görüşlü Siyonist İsrail yetkililerini, Mescid-i Aksa'ya yönelik çirkin planlarla tam bir din savaşı başlatmamaları konusunda uyardı.

İsrailli aşırı sağcı bakan Itamar Ben-Gvir, mabetlerimize saldıran diğer aşırılıkçıların akıbetine kendisinin de uğrayacağını bilmeli, diyen Cebbarin, Mescid-i Aksa'ya sinagog inşa etmeyi planladığı yönündeki son açıklamasına atıfta bulundu.