Batı Şeria'da silahlı saldırı: 3 İsrail polisi öldürüldü

Filistin'de işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentine düzenlenen silahlı saldırıda 3 İsrail siyonist polis öldürüldü.

Batı Şeria'da silahlı saldırı: 3 İsrail polisi öldürüldü

İbranice yayın yapan Maariv gazetesinin haberinde göre, Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil kentinde bulunan Terkumya beldesinde bir araçtan Siyonist İsrail polisinin bulunduğu bir araca silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 3 İsrail siyonist polisi öldü.

Eylemi gerçekleştirenler olay yerinden kaçmayı başarırken, İsrail polisi faillerin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

işgal güçleri, geçtiğimiz aylarda direniş operasyonlarının yoğunlaştığı kuzey Batı Şeria'da geniş çaplı bir askeri operasyon başlattıktan 4 gün sonra, bu eylemle 20 yıl içinde ilk kez güney Batı Şeria'da acı verici ve benzeri görülmemiş bir darbe aldı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, işgalin Batı Şeria'nın kuzeyindeki işgal saldırısıyla bağlantılı olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: Taburlar, büyük halkımıza ve ulusumuzun ve dünyanın özgür insanlarına, Kuzey Batı Şeria'daki direniş durumunu yanıltıcı bir şekilde kırmaya çalışan işgalcinin, Allah'ın izniyle Batı Şeria'nın güneyinden ve merkezinden ve işgal altındaki iç kısımlardan gelecek bir sonraki yanıt karşısında şaşıracağını vaat ediyor.