Batı Şeria'da düzenlenen cenaze törenlerinde katil israil'e öfke

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde katil israil askerleri tarafından şehit edilen 3 Filistinli için düzenlenen cenaze törenlerine binlerce kişi katıldı.

Batı Şeria'da düzenlenen cenaze törenlerinde katil israil'e öfke

Batı Şeria'nın çeşitli kent ve beldelerindeki cenaze törenlerinde katil israil'e öfke vardı. Filistin bayrakları ve Filistinli gruplara ait flamaların taşındığı cenaze törenlerinde binlerce kişi siyonist israil karşıtı sloganlar attı.

Nablus kenti yakınlarındaki Zaatara askeri kontrol noktasında dün katil israil askerlerince "silahlı saldırı girişimi" iddiasıyla şehit edilen Ahmed Darağma için Nablus'a bağlı El-Leben beldesinde cenaze töreni düzenlendi.

El Halil'de bu sabah yaşanan olaylarda işgalci israil askerlerince şehit edilen 30 yaşındaki Hüseyin et-Titi de El-Fura Filistin Mülteci Kampı'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Tubas kentinde işgalci israil askerlerince şehit edilen 16 yaşındaki Filistinli Reşid Ebu Ara için de cenaze töreni yapıldı.

İşgalci İsrail'in Filistin topraklarının tamamındaki saldırıları nedeniyle işgal altındaki Batı Şeria da gergin günler yaşıyor.

AA