BAE, Siyonist rejim ile ticaret anlaşması imzaladı

Birleşik Arap Emirlikleri, Siyonist işgal rejimi ile ikili ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla bir serbest ticaret anlaşması imzaladı.

BAE, Siyonist rejim ile ticaret anlaşması imzaladı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), bugün, Siyonist işgal rejimi ile ikili ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Dubai'de serbest ticaret anlaşması imzalayadı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Sani ez-Zuyudi, Twitter hesabından siyonist rejim ile ile kapsamlı ekonomik ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurarak, "Anlaşma, gelecek beş yıl içinde iki ülke arasındaki petrol dışı ticarette yılda 10 milyar doları aşan artışa yol açacak." paylaşımında bulundu.

İşgal rejimi sözdel Başbakanı Naftali Bennett de Twitter hesabından, "İsrail ve BAE az önce tarihi bir Serbest Ticaret Anlaşması imzaladı. Bu, İsrail ile bir Arap ülkesi arasında imzalanan ilk tarihi ticaret anlaşması." şeklinde paylaşım yaptı.

Siyonist çetenin ilk kez bir Arap ülkesiyle imzaladığı anlaşma çerçevesinde aralarında tarım, kozmetik ürünleri, tıbbi ekipman ve ilaçların da bulunduğu birçok ürünün %96'sında gümrük vergisinin kaldırılacağı belirtildi.

Yapılan ticaret anlaşması aracılığı ile daha fazla siyonist rejime bağlı şirketin BAE'de ofis açması ve Güney Asya, Uzakdoğu ve Orta Doğu bölgelerinde iş imkanına sahip olması planlanıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn, 15 Eylül 2020’de Beyaz Saray'da dönemin ABD Başkanı Donald Trump'ın girişimleriyle düzenlenen bir törenle siyonist rejim ile ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamıştı.

‘Normalleşme’ adı altında yapılan Kudüs davasına yönelik ihanet anlaşmasına daha sonra Sudan, ve Fas’ta katılmıştı.