Ayetullah Hamaney'den Trump'ın yüzünde beş roketli 'kanlı tokat' fotoğrafı

İran dini lideri Ali Hamaney'nin resmi internet sitesinden, Donald Trump'ın yüzüne atılan "sadece bir tokat" ifadesini içeren bir fotoğraf yayınlandı.

Ayetullah Hamaney'den Trump'ın yüzünde beş roketli 'kanlı tokat' fotoğrafı

ABD askerlerine düzenlenen füze saldırısı sonrası İran dini lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney'nin resmi internet sitesinden, Donald Trump'ın yüzüne atılan "sadece bir tokat" ifadesini içeren bir fotoğraf yayınlandı.

Görselde Trump yüzündeki "kanlı" parmak izlerinin atılan "füzeleri" andırması dikkat çekti.

Fotoğrafın altına Ayetullah Seyyid Ali Hamaney'in açıklamaları yer verildi: "(ABD'ye) bir tokat atıldı ama intikam başka bir konudur. Askeri eylem yeterli değil. Daha önemli olan Amerika'nın bölgedeki yozlaşmış varlığının sona erdirilmesidir."

İran Cumhurbaşkanı Ruhani: ABD, başka bir hata yaparsa çok sert cevapla karşılaşır

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ise, Kasım Süleymani'ye suikast düzenlenmesi ve ardından ülkesinin Irak'taki ABD üslerine düzenlediği saldırıyı hatırlatarak, "ABD'nin başka bir hata yapması durumunda çok sert cevapla karşılaşacağını" söyledi.

Ruhani ayrıca, Avrupa ülkelerinin vaatlerini yerine getirmeleri durumunda İran'ın da nükleer anlaşma kapsamındaki taahhütlerini yerine getireceğini kaydetti.

Euronews