Avrupa Yetim Eli Türkiye'de yardımlarını sürdürüyor

​Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Türkiye'deki faaliyetlerini sürdürüyor.

Almanya'nın yanı sıra; Türkiye, İsveç, İtalya, Avusturya, Fransa, Kanada, Danimarka ve Balkan ülkelerinde temsilcilikleri bulunan Avrupa Yetim Eli, ramazan yardımları kapsamında mağdur muhtaç ve yetim ailelere yönelik olarak Türkiye'de yardım çalışmalarını başlattı.

Daha önce Elazığ ve Diyarbakır'da faaliyetlerine başlayan Avrupa Yetim Eli, İstanbul'un Başakşehir ve Bağcılar ilçelerinde de yetim, öksüz, mağdur ve muhtaçlara ulaşmaya başladı.

Ramazan ayı boyunca yapacakları yardım çalışmaları hakkında İLKHA'ya bilgi veren Avrupa Yetim Eli Türkiye Koordinatörü Nurullah Günaydın, "Yardımlarımız sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Afrika, Asya ve Balkanlar'da da projelerimizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Günaydın, "Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli olarak ramazan projesi kapsamında  İnşallah ramazan ayı boyunca Türkiye'de belirlemiş olduğumuz illerde gıda paketleri dağıtımı, yetim giydirme ve iftar sofraları açma faaliyetleri yapacağız.  Yardımlarımız sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Afrika, Asya, Balkanlar'da da projelerimizi gerçekleştireceğiz. Ramazanın ilk günü itibarıyla Afrika ve Asya'nın belirli ülkelerinde iftar sofraları açmaya başlayacağız. Bu konuda katkı sunmak isteyen hayırseverlerimiz varsa her zaman yardımcı olmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Günaydın, Avrupa Yetim Eli olarak ramazan ayı boyunca Hayırseverlerin bağışlamış oldukları yardımları Afrika, Asya, Türkiye, Filistin ve Balkan ülkelerinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.

Günaydın, hayırseverlerin yapacakları yardımlar için; www.avrupayetimeli.com adresinden ve 0507 175 55 00 numarasından ulaşarak bağış yapabileceğini aktardı.

İLKHA