Yetimler Vakfı, on binlerce aileye kurban eti dağıtmaya hazırlanıyor

Yurtiçi ve yurtdışında yardım faaliyetlerinde bulunan Yetimler Vakfı, on binlerce sofraya kurban eti yetiştirmek için "Kurbanınla Sevindir" projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Yetimler Vakfı, on binlerce aileye kurban eti dağıtmaya hazırlanıyor

Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere kurban etlerini ulaştırılabilmek amacıyla "Kurbanınla sevindir" projesi başlatan Yetimler Vakfı, vekalet usulü verilen kurbanlıkları keserek dağıtıma hazırlanıyor.

Arife günü kurbanlık hayvanları besi alanından alıp kesimhaneye doğru sevkiyatını başlatan Yetimler Vakfı, bayram namazı sonrası kesim işlerine başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran Yetimler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Memduh Emek, içerisinde bulunduğumuz salgın sürecini göz önüne alarak kurban kesiminin tüm aşamalarını hijyen kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hayırseverlerin vekaleten verdiği çok sayıda kurbanlığı kesmeye devam ettiklerini ifade eden Emek, "Kesilen bu kurbanları İnşallah yarın yetim ailelere dağıtmaya başlayacağız. Bizlere bağışta bulunan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun. Yurtiçi ve dışında da kurban kesimlerimiz devam ediyor. Bu bayramda binlerce yetim aileye et ulaştıracağız inşallah." dedi.

Kurban kesiminde ve dağıtımında hijyene riayet ettiklerini belirten Emek, hayırseverlere çağrıda bulunarak "Kurban dağıtımımız yarın her semtteki üye ve gönüllülerimizce ev ev ihtiyaç sahiplerine ulaşılacak. Zaten önceden tespit ettiğimiz birçok aile var. Bu ailelere inşallah kurban eti ulaştıracağız. Bayramın son gününe kadar kurban bağışlarımız devam edecek. Bağışta bulunmak isteyenler, vakfımızın internet sitesinde iletişim adreslerimizden bizlere rahatlıkla ulaşabilir, vekaletlerini verebilirler." ifadelerini kullandı.

İLKHA