Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım için Filistin Vakfı ile protokol imzaladı

Yetimler Vakfı, Gazze’ye yönelik yapmış olduğu insani yardımları daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için Filistin Vakfı ile olan işbirliği protokolünü son gelişmeler nedeniyle güncelledi.

Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım için Filistin Vakfı ile protokol imzaladı

Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil ile Filistin Vakfı Başkanı Zaki Abdullah İbrahim Ararawi, işgalci siyonist rejimin büyük katliam ve yıkımını sürdürdüğü Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için protokol imzaladı.

Protokol töreninde konuşan Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil, işgalci rejimin katliamlarının Gazze'de büyük bir drama neden olduğuna dikkat çekerek, "Bu vesileyle Filistin Vakfı ile birlikte oradaki kardeşlerimize insani yardım ulaştırma noktasında bir protokol yaptık. İnşallah en kısa zamanda özellik tıbbi yardımlar olmak üzere insani yardımlarımızı ulaştırmaya gayret göstereceğiz." dedi.

Filistin Vakfı ile daha önce bir protokol imzaladıklarını hatırlatan Karavil, bu protokolü yenilediklerini ifade ederek hayırseverlere teşekkür ederek yardımlarının sürmesi temennisinde bulundu. (İLKHA)