Yemen’de on binler Filistin halkına destek gösterisi düzenledi

Yemen'de on binlerce kişinin katılımıyla siyonist terör çetesinin işgal ve saldırılarına maruz kalan Gazze Şeridi’ndeki Filistinlilerle dayanışma gösterileri gerçekleştirildi.

Yemen’de on binler Filistin halkına destek gösterisi düzenledi

Taiz kentinde "Filistin Davasının Zaferi Halk Komitesi”nin organize ettiği etkinlikte toplanan Yemenliler, uluslararası toplumun Gazze’de yaşananlara sessizliğine tepki göstererek siyonist terör rejiminin aleyhine sloganlar attı.

Ensarullah'ın kontrolündeki başkent Sana’da da on binlerce kişi, işgal çetesinin Gazze’de işlediği "insanlık suçlarına" tepki göstermek amacıyla Seb’ın Meydanı’nda bir araya geldi.

Filistin bayrakları ile "işgalci rejimin suçları ve katliamlarını" kınayan pankartlar açan göstericiler, "Gazze yalnız değilsin. Filistin, bütün Yemenliler seninle" sloganları attı.

Gösteride okunan bildiride, "İşgalci işgal çetesinin Gazze’de toplu mezarlarla ortaya çıkan büyük suçlarını güçlü şekilde kınıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Filistin halkını her düzeyde desteklemek için resmi ve halk nezdinde faaliyetler düzenlemeye devam edileceği belirtilen bildiride, Müslümanlar ve "özgür insanlardan", ABD ve siyonist işgal rejimi mallarını ve onları destekleyen şirketleri boykot etmesi istendi.