Yapıcıoğlu'na tebrikler gelmeye devam ediyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Kürdistan İslam Birliği Genel Sekreteri Selahaddin Muhammed Bahaddin HÜDA PAR Genel Başkanlığına seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu'nu tebrik ettiler.

Yapıcıoğlu'na tebrikler gelmeye devam ediyor

Davutoğlu, partisinin 4'üncü Olağan Büyük Kongresinde HÜDA PAR Genel Başkanlığına seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etti.

HÜDA PAR, konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu, 4. Olağan Kongremizde başkanlığa seçilen Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nu telefonla arayarak tebrik etti ve başarı dileğinde bulundu." denildi.

Kürdistan İslam Birliği'nden HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na tebrik

Zekeriya Yapıcıoğlu'na tebrik mesajı gönderen Kürdistan İslam Birliği Genel Sekreteri Selahaddin Muhammed Bahaddin'de şu ifadeleri kullandı:

"Partinin başkanlık kongresinde güvenoyu almanız vesilesiyle, kendi adıma ve Kürdistan İslam Birliği adına büyük bir memnuniyetle, en içten tebriklerimizi sunar ve sizin için samimi temennilerde bulunuyorum. Size ve sizinle çalışan tüm kardeşlerimize muvaffakiyet, ilerleme ve başarı için Allaha dua ediyoruz."

İLKHA