Wasim: İmanıma zarar veren oyunculuğu bırakıyorum

Bollywood'un ünlü aktrislerinden Zaira Wasim, filmlerde oynamanın imanına zarar verdiği ve dinden uzaklaştırdığı gerekçesiyle oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Wasim: İmanıma zarar veren oyunculuğu bırakıyorum

18 yaşındaki ünlü aktris Zaira Wasim oyunculuğun onu mutlu etmediğini çünkü kendisini İslam'dan uzaklaştırdığını ifade etti. 

Twitter'dan yaptığı açıklamada "5 yıl önce hayatımı değiştiren bir karar verdim ve bugün de hayatımı yeniden değiştirecek başka bir karar alıyorum. Ama bu kez iyiye gitmek için inşallah" dedi Wasim.

Şu ana dek 2 filmde oynamış olan Wasim, "İmanıma sürekli zarar veren böyle bir çevrede çalışmaya devam ettikçe, İslam ile ilişkim de tehdit altındaydı" ifadelerine yer verdi.

Hindistan'ın yönetimindeki Keşmir'in Srinagar'dan Bollywood'a gelen Wasim, birçok ödül almıştı.

Zaira Wasim, oyunculuğu bırakmasına ilişkin paylaşımında "Oyunculuk bana çok fazla sevgi, destek ve alkış getirdi. Fakat sessiz ve bilinçsiz bir şekilde imandan uzaklaştırarak cehalet yoluna götürdü. Beş yıl önce aldığım karar bana büyük bir popüleritenin kapılarını açtı. Halkın dikkatini çeken biri, gençler içinse rol model olmaya başladım. Fakat olmaya karar verdiğim şeyin bu olmadığını anladım. Uzun bir süre başkası olmak için mücadele ettim. Buraya sığabilsem de buraya ait değilim. İmanıma sürekli zarar veren bu çevrede çalışmaya devam etmek İslam ile ilişkimi de tehdit etmeye başladı" ifadelerini kullandı.

Ajanslar