Umut Kervanı İstanbul’da onlarca yetimi giydirdi

Umut Kervanı, “Yetim giydirme Projesi” kapsamında yetim ve muhtaç çocukların bayrama daha sevinçli bir şekilde girebilmelerine vesile olmak adına İstanbul’da onlarca çocuğu giydirdi.

Türkiye ve dünya genelinde çok farklı projelere imza atarak hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü olan Umut Kervanı, “Yetim Giydirme Projesi” kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bayram öncesi birçok farklı ilde yüzlerce çocuğa bayramlık alan Umut Kervanı, İstanbul’da da onlarca yetimi giydirdi.

Aileleriyle birlikte mağazaya giden çocuklar, bayramlıklarını gönüllerince seçerek aldı. Çocukların yüzlerinde fazladan bir tebessüm oluşması için hazırlanan balonlar vakıf yetkilileri tarafından hediye edildi.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Umut Kervanı Mütevelli Heyeti üyesi Adnan Yeşilmen, yapılan çalışmalarda kendilerine düşen görevin sadece köprü olmak olduğunu ve asıl mükâfatı hayırseverlerin alacağını söyledi.

Yeşilmen, “Umut Kervanı olarak hayırlı hizmetlerimizden birsini daha yaptık. “Yetim Giydirme Projesi” kapsamında 40’a yakın çocuğumuzu giydirdik. Bayramda kendi arkadaşlarının yanında boyunları bükük kalmayacağından dolayı projeye vesile olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bize düşen sadece köprü olmaktır. Umut kervanı olarak her çalışmamız birbirinden değerlidir. Bunlardan birisi de yetim çocukları giydirmektir. Yaklaşan Kurban Bayramı’nda muhtaç ve yetim ailelere yardım, kurban hissesi gibi çalışmalarımız var. Hayırseverlerden bu çalışmalara destek vermelerini bekliyoruz. ”diye konuştu.

İLKHA