Umut Kervanı Afganistan'da ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et dağıttı

Umut Kervanı Vakfı, Afganistan İslam Emirliği'nin başkenti Kabil'de, yardım faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine kırmızı et yardımında bulundu.

Umut Kervanı Afganistan'da ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et dağıttı

Umut Kervanı Vakfı Afganistan’daki çalışmalarının altıncı gününde de yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Vakıf yetkilileri, bulundukları Afganistan'da bir yandan yardım faaliyetlerini sürdürürken, bir yandan da hayırseverlerin desteğiyle yaptıkları cami açılışlarını gerçekleştiriyor.

Başkent Kabil'de bulunan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran ve beraberindeki heyet, tespit edilen ailelere yardımlarını ulaştırıyorlar.

Daha çok kişiye yardım yapmayı arzuladıklarını belirten Kurtaran, hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

Kurtaran, "Afganistan'da altıncı günümüz. Türkiye'deki hayırseverlerimizin bağışlamış olduğu yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugün de Kabil'de özellikle medreselerde yetimler başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi olan ailelere kırmızı etin ulaştırılması noktasında aldığımız adakları, şükür kurbanları, sadaka ve akika kurbanlarının vekaletini yerine getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Rabbim adaklarını, kurbanlarını kabul etsin. Dünya ve ahirete iyilik ve güzellikler nasip etsin. Hem medreselerimizde hem de çevrede gördüğümüz manzarada edinmiş olduğumuz tespitlerde gerçekten de ihtiyaç sahibidirler." dedi. (İLKHA)