Terör rejimi, 10 gün içinde 13 barınma merkezini bombaladı

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Servisi, siyonist işgal ordusunun, Ağustos ayının başından bu yana yerinden edilmiş kişileri barındıran 13 merkezi hedef aldığını bildirdi.

Terör rejimi, 10 gün içinde 13 barınma merkezini bombaladı

İşgalci siyonistlerin, bugün sabah namazı vaktinde Gazze şehrinin merkezindeki El Tabiin Okulunu 3 füzeyle bombalaması sonucu 100'den fazla kişinin şehit olduğunu belirten Sivil Savunma Servisi, işgalin okulun iki katını bombaladığını, birinci katının yerinden edilmiş kadın ve çocuklara ev sahipliği yaptığını, zemin katının ise ibadethane olduğunu söyledi.

Sivil Savunma Servisi, düzenlediği basın toplantısında, okul katliamının boyutunun "korkutucu olduğunu" belirterek, bombardıman nedeniyle cesetlerin parçalandığını, şehitler arasında çok sayıda kadın ve çocuğun olduğuna dikkat çekti.

Çoğu cesedin kimliğinin henüz tespit edilemediğini belirten Sivil Savunma, birçok kişinin de halen kayıp olduğunu bildirdi.

İşgalcin ağustos ayının başından bu yana yerinden edilmiş kişileri barındıran 13 merkezi hedef aldığını aktaran Sivil Savunma, uluslararası topluma Gazze Şeridi'ndeki barınma merkezlerinde savunmasız sivillere yönelik bu katliamların bir an önce müdahale etmesi çağrısında bulundu.