Soykırımcı İsrail Beyt Lahiya kentine tanklarla girerek yoğun saldırılar düzenledi
İşgalci İsrail'in askeri araçları Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya kentine girerek ateş açtı ve bölgede topçu saldırıları gerçekleştirdi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İşgalci İsrail ordusuna ait tanklar, soykırım nedeniyle büyük yıkıma maruz kalan Beyt Lahiya kentine girdi. Tanklar bölgede yoğun bir şekilde ateş açtı ve topçu mermileriyle saldırılar düzenledi.
Aynı zamanda İşgalci İsrail'e ait savaş uçakları kentin güney doğusundaki Tel el-Heva Mahallesindeki Es-Sanaa Caddesini bombaladı.
İşgalci İsrail ordusundan dün yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyine de kara saldırılarının başladığı ve ordunun iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet (Şabak) ile ortak saldırılar düzenlediği bildirilmişti.
Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya bölgesi kıyısında kara saldırılarına başlandığı, saldırı öncesinde bölgede Hamas'a ait noktaların da havadan hedef alındığı öne sürülmüştü.