Soykırım yapan İsrail aynı aileden 7 Filistinliyi daha katletti

Soykırım yapan İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'nin orta kesiminde bulunan Deyr el-Belah'ta bir eve düzenlediği hava saldırısında aynı aileden 7 Filistinli şehid düştü, çok sayıda kişi yaralandı.

Soykırım yapan İsrail aynı aileden 7 Filistinliyi daha katletti

Siyonist işgal güçleri, Gazze Şeridi'nde, kuşatma ve nüfusun %95'inden fazlasının yerinden edilmesinin bir sonucu olarak feci bir insani durumun ortasında, sivillere karşı katliamlar gerçekleştirirken, düzinelerce hava saldırısı ve topçu bombardımanı başlatarak art arda 324. gün boyunca soykırım suçunu işlemeye devam ediyor.

Pazar günü şafak vakti, işgal güçlerinin Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deir Al-Balah'taki Al-Haker bölgesinde Muammer ailesine ait bir evi bombalaması sonucu  ayın aileden 7 kişi şehid düştü. Şehitler arasında: Muhammed Ahmed Ebu Muammer, Ahmed Muhammed Ebu Muammer, Adham Nazir Ebu Muammer, Musa Ebu Muammer, Zekeriya Ahmed Ebu Muammer, Abdullah Muhammed Ebu Muammer.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, siyonist rejime ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deir el-Balah'taki El Haker bölgesi civarına bir saldırı düzenledi ve bu saldırılarda çok sayıda vatandaşın şehadetine ve yaralanmasına yol açtı.

Bugün şafak vakti, İsrail topçusu Al-Qarara kasabasını ve Han Yunus'taki Al-Satr Al-Sharqi bölgesini bombaladı.

Kaynak: Palinfo