Siyonist rejim ve işgalci gasıplar bir kez daha Mescid-i Aksa'ya saldırdı

Mescid-i Aksa'nın avlusuna sabah namazından sonra giren çok sayıda siyonist işgal rejimi sözde polisi, Kıble Mescidi'nin önünde bekleyen Filistinlilere saldırdı. Yahudi gasıplar da işgal rejimi sözde polisinin koruması altında Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarını sürdürüyor. Baskınlar karşısısında direnen Filistinliler Mescid-i Aksâ hoparlörlerinden "Ey Kassam Tugayları, ey Muhammed ed-Dayf! Sizden yardım istiyoruz" şeklinde direniş gruplarına yardım çağrıları yapıyor.

Siyonist rejim ve işgalci gasıplar bir kez daha Mescid-i Aksa'ya saldırdı

Siyonist işgal rejimi sözde polislerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları sürüyor.

Önceki gün siyonistlerce yapılan baskın ve ardından yaşanan olaylarda en az 350 Filistinli yaralandı, yaklaşık 500 Filistinli esir edildi.

Siyonist işgal rejimi sözde polisi, Yahudi grupların Hamursuz Bayramı'ndaki kurban kesimini Mescid-i Aksa avlularında yapacaklarına ilişkin tehditlerinin ardından, Mescid-i Aksa'da nöbet tutan ve ibadet eden Filistinlilere bugün de saldırdı.

Mescid-i Aksa'nın avlusuna sabah namazından sonra giren çok sayıda siyonist işgal rejimi sözde polisi, Kıble Mescidi'nin önünde bekleyen Filistinlilerin alanı terk etmesini istedi.

Alanı terk etmek istemeyen Filistinliler darp edildi. Kıble Mescidi'nin önündeki kalabalığa saldıran siyonist işgal rejimi sözde polisleri, Mescid-i Aksa'nın içindeki Filistinlileri çıkardıktan sonra kapıları kapattı.

Mescid-i Aksâ hoparlörlerinden yardım çağrısı

Öte yandan, siyonist işgal rejimi sözde polisinin eşlik ettiği gasıp Yahudi gruplarıda, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın yaptı.

Yahudi gasıplar Mescid-i Aksa avlularına girdi. Sayıları her geçen dakika artıyor.

Müslümanlar Mescid-i Aksa'dan çıkarılıyor. Siyonist işgalciler, Mescid'in içindeki kadın ve murabıtlara saldırıyor.

Mescid-i Aksâ hoparlörlerinden "Ey Kassam Tugayları, ey Muhammed ed-Dayf! Geçen Ramazan'da sizden yardım istedik, şimdi yine sizden yardım istiyoruz" şeklinde yardım çağrıları yapılıyor.

Yaşanan saldırı ve baskınlarda çok sayıda Filistinli yaralanırken bazıları da siyonist işgalciler tarafından esir edildi.