Siyonist rejim Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor: Onlarca şehid!

Soykırımcı işgal rejiminin, dün gün boyu Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 24 Filistinli şehid oldu. Deyr El Balah'a düzenlenen işgal saldırısında da aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi şehit oldu, bir çok kişi de yaralandı.

Siyonist rejim Gazze'ye saldırılarını sürdürüyor: Onlarca şehid!

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sivillere yönelik saldırıları devam ediyor.

Katil rejim, dünden bu yana 24 Filistinliyi daha şehid etti.

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Eş-Şati Mülteci Kampı'ndaki Kefr Kasım Okulu'nun hedef alınması sonucu 7 kişi şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Gazze'nin orta kesimde Devvas ailesinin evine düzenlenen saldırıda 4, Ebu'l Acin bölgesindeki bir diğer saldırıda da 4 Filistinli şehid oldu.

Güneydeki Han Yunus'ta topçu ateşiyle düzenlenen saldırıda 2, Refah kentinde İHA ve savaş uçaklarıyla düzenlenen saldırılarda 7 kişi katledildi.

Yapılan açıklamada, saldırılarda çok sayıda kişinin de yaralandığı, şehid sayısının artmasından endişe edildiği belirtildi.

ANNE VE 4 ÇOCUĞU ŞEHİD OLDU

Yerel medya, işgal uçaklarının Deyr El Balah'ta Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi yakınlarında Ebu Samak ailesine ait bir evi hedef aldığını, 4 çocuk ve annelerinin şehit olduğunu, bazı kişilerin de yaralandığını bildirdi.

İşgal helikopterleri Gazze şehrinin güneydoğusundaki El-Zaytun Mahallesi'nde de vatandaşların evlerine ateş açarken, işgal topçusu da Gazze şehrinin güneybatı mahallelerine yönelik şiddetli bombardımanını yeniledi.

İşgal kuvvetleri, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını kara, deniz ve hava yoluyla sürdürerek 41 bin 431 kişiyi şehit etti, çoğunluğu çocuk ve kadın olmak üzere 95 bin 818 kişinin yaralanmasına, binlerce kişinin de enkaz altında kaybolmasına neden oldu.