Siyonist çete 4 Filistinli genci daha şehid etti

Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'nde Filistinlilere ait bir araca düzenlediği hava saldırısında, 2 Filistinli şehid oldu. Cenin kentine düzenlenen baskında da, Filistinli 2 genci şehid etti, 1 kişiyi de yaralandı.

Siyonist çete 4 Filistinli genci daha şehid etti

Önceki gece, Gazze ve Refah şehirlerine düzenledikleri saldırılarda 4'ü çocuk 13 kişinin şehit olmasına, 20 kişinin de yaralanmasına neden olan siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına akşam saatlerinde de devam etti.

Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Hanyunus şehrinin doğusundaki El-Karare beldesinde bir araca düzenlenen saldırıda, 2 Filistinli şehid oldu.

Şehidlerin kimliklerine dair açıklama yapılmadı.

Siyonistlere ait medya organları, işgal rejiminin, tanksavar füzesi atmaya hazırlanan bir hücreyi hedef aldığı iddiasında bulundu.

Siyonist işgal rejiminin önceki gece Gazze ve Refah şehirlerinde üç ayrı evi hedef alan hava saldırılarında İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın üç komutanı ile onların eşleri ve çocuklarından oluşan 13 kişi şehid edilmiş, 20 kişi de yaralanmıştı. 

Siyonist rejim Filistinli 2 genci şehid etti

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, siyonist işgal rejimi sözde askerleri, Batı Şeria'nın Cenin kentine baskın düzenledi.

Cenin kentinin güneyindeki Kabatya beldesine düzenlenen baskında, işgal rejimi sözde askerleri ile Filistinli gençler arasında çatışmalar yaşandı.

Siyonist işgal rejimi sözde askerlerinin bir araca yoğun bir şekilde ateş açması sonucu iki Filistinli şehid oldu, bir kişi yaralandı.

Şehid gençlerden Ahmed Cemal Tevfik Assaf Kumeyl'in Kabatya'dan, Verani Velid Ahmed'in ise Cenin kentinden olduğu belirtildi.

Yılbaşından bu yana Batı Şeria ve Gazze'de, aralarında 24 çocuk ve 6 kadının da bulunduğu toplam 127 Filistinli, siyonist rejim tarafından şehid edildi.