Siyonist esirlerin cesetlerinin bulunmasının ardından Netanyahu'ya baskı arttı

Gazze Şeridi'nde İsrail rejimine ait altı esirin cesetlerinin bulunduğunun duyurulması, işgal altındaki Filistin topraklarındaki politikacılar ve bu esirlerin aileleri arasında bir öfke dalgasına neden oldu.

Siyonist esirlerin cesetlerinin bulunmasının ardından Netanyahu'ya baskı arttı

İşgal altındaki Filistin'in kuzeyinde ve Gazze Şeridi'nde çok sayıda Siyonist askerin öldürüldüğü iki ciddi olayın haberini açıkladıktan bir gün sonra İsrail rejimi, Gazze Şeridi'nde altı Siyonist esirlerin daha cesetlerinin bulunduğunu duyurdu.

İşgalci İsrail ordusu, Han Yunus'ta cesetleri bulunan altı Siyonist esirin isimlerini ailelerine duyurdu. Bu kişiler aşağıdaki şekildedir: Yoram Metzgar, Nadav Popplewell, Alexander Dancyg, Yagev Buchshtav, Chaim Peri ve Avraham Munder.

Cenazesi İşgalci İsrail ordusu tarafından birkaç saat önce bulunan Siyonist mahkum Avraham Munder'in ailesi, Netanyahu'ya saldırırken bir açıklama yaparak duyurdu. Ateşkes anlaşması ve esir takasının önünde hiçbir engel olmasaydı o şimdi aramızda yaşıyor olurdu. Eğer elimizden geleni yapsaydık şu an bütün mahkumlar bizimle yaşıyor olurdu. Bu Siyonist esirin ailesinin açıklamasında, bu olayın hükümet ve Siyonist İsrail lideri açısından bir başarısızlık olduğu belirtiliyor.