Şeyh Cerrah Mahallesi'ne saldıran işgalciler, direnişle karşılaştı

Siyonist rejimin destek verdiği işgalci yerleşimciler, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli Müslümanlara saldırdı. Saldırıyı gerçekleştiren grubun başında işgalci siyonist rejimin insanlık düşmanı sözde vekili Itamar ben Gvir'in olduğu öğrenildi.

Şeyh Cerrah Mahallesi'ne saldıran işgalciler, direnişle karşılaştı

Siyonist rejimin destek verdiği işgalci yerleşimciler, Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli Müslümanlara saldırdı.

İşgalci siyonist rejimin desteği ve yönlendermesiyle hareket eden işgalci yerleşimciler, zorbalıklarını sürdürüyor. Dünyanın sessiz kaldığı işgal yöntemi karşısında pervasızca saldırılara devam eden siyonist gaspçılar Filistinlerden zorla ev edinmeye devam ediyor.

Bu amaç doğrultusunda hemen hergün saldırılarına yenisini ekleyen siyonist çete ve gaspçı yerleşimciler, yapılan bu zorbalığa karşı direnişe devam eden Şeyh Cerrah Mahallesi'nde ki Müslümanlara yine saldırdı.

Edinilen bilgilere göre saldırıyı gerçekleştiren grubun başında işgalci siyonist rejimin insanlık düşmanı ve ırkçı görüşleriyle öne çıkan sözde vekili Itamar ben Gvir'in olduğu öğrenildi.

Irkçı sözde vekilin öncülüğünde saldırıyı gerçekleştiren işgalci yerleşimciler, evlerinden çıkarılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Salim Ailesinin ev ve bahçelerini basmak istedi ancak mahalle ahalisi birlik beraberlik içinde saldırganlara karşı durarak engel oldu.

Yapılan saldırı hakkında konuşan Salim ailesinden İbrahim El-Makdisi, işgalci siyonist rejimin baskınla provakatif hareketlerde bulunduğunu fakat başarılı olamadıklarını ve kendilerinin evlerinden çıkarılmalarını isteyen kararı dondurmayı başardıklarını ifade etti.