Savaş siyonistlere yaradı! Binlerce Yahudi, Filistin'in işgal edilmiş topraklarına getirildi

Savaşlar ve ekonomik krizler siyonist işgal rejiminin işine yarıyor. Rusya-Ukrayna savaşının başladığı şubat ayından bu yana, Ukrayna, Rusya ve Beyaz Rusya'dan 21 bin 404 Yahudi'nin işgal altındaki Filistin topraklarına getirildiği belirtilirdi.

Savaş siyonistlere yaradı! Binlerce Yahudi, Filistin'in işgal edilmiş topraklarına getirildi

Siyonist işgal rejim medyasında yer alan habere göre 10 bin 19 Yahudi'nin Ukrayna'dan, 9 bin 777 Yahudi'nin Rusya'dan, 455 Yahudi'nin de Beyaz Rusya'dan getirildiği, bin kişinin ise henüz göç işlemlerinin tamamlanmadığı ifade edildi.

Haberde, siyonist rejimin, Ukrayna Yahudilerini işgal altındaki Filistin topraklarına göç etmeye ve buralara yerleşmeye teşvik için Ukrayna sınırlarında ofisler açtığı ve ekipler gönderdiği bilgisi verildi.

Siyonist işgal rejimi, dünyanın değişik ülkelerine dağılmış durumdaki Yahudilerin işgal altındaki Filistin topraklarında toplanmalarını sağlamak için bütün fırsatları değerlendiriyor.

Bu açıdan savaşlar ve ekonomik krizler siyonist işgal rejiminin işine yarıyor. Çünkü bu tür sorunları ve krizleri Yahudileri işgal altındaki Filistin topraklarına göç etmeye teşvikte fırsat olarak değerlendiriyor.

Siyonist işgalciler, bir yandan da dünyanın değişik ülkelerinden getirilen Yahudilere yer açmak, onlar için konut inşa etmek amacıyla Filistinlilerin topraklarını gasp etmeye devam ediyor.

Siyonist rejimin sözde Savunma Bakanlığı bu ayın başlarında, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasadışı yerleşim bölgelerinde yaklaşık 4 bin yerleşim biriminin inşasını onaylayacağını açıklamıştı.

Başta Birleşmiş Milletler (BM) ve tüm uluslararası kuruluşlar, işgal rejiminin Yahudi gasıplar için inşa ettiği yerleşim birimlerini yasadışı olarak nitelendiriyor.