Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş: Demir Kubbe ve MOSSAD putu kırıldı

İşgalci siyonistlerin Filistin’e yönelik saldırılarını lanetlemek amacıyla düzenlenen programda konuşan Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş, Allah’ın Filistinli Müslümanların eliyle Demir Kubbe ve MOSSAD putlarını kırdığını söyledi.

Kayseri Filistin’le Dayanışma Platformu, Filistin halkına destek vermek ve siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etmek amacıyla Kayseri’de motosiklet ve araçlarla destek konvoyu düzenledi.

Çok sayıda araç ve motosikletle Kayseri Fuar Alanı’ndan başlayan konvoy; Nato Caddesi, Sivas Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Kartal Bulvarı, Talas Bulvarı ile devam edip Paraşüt Alanı’nda son buldu.

Paraşüt Alanı’nda ellerinde Tevhid ve Filistin bayraklarıyla bir araya gelen Filistin sevdalıları, işgalci siyonistlere lanet yağdırıp Filistinli Müslümanlara dualar etti.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş, bir avuç Müslüman ile yeryüzünün iki büyük putunun kırıldığını ifade etti.

"Demir Kubbe ve MOSSAD putları kırıldı"

Göktaş, "Birinci put Demir Kubbe idi. Gerçekten bu, zalimlerin gözünde büyük bir puttu. Oradan kuş, sinek, serçe bile giremezdi. Allah bizim kardeşlerimize, evlerinin altındaki atölyelerde yaptıkları aletlerle siyonizmin putunu kevgire çevirdi. İkinci bir put daha vardı. Öyle büyük bir puttu ki bazı insanların hatta dünyanın büyük bir kısmının gözünde, ikinci büyük put MOSSAD’dı. MOSSAD, öyle büyük bir put, haşa öyle sahte bir tanrıydı ki yerde gezen karıncaları görür, haberdar eder, kimsenin bilmediği yerde, iki kişinin fısıldadığı, siyonizmin aleyhine yapılan bütün konuşmaları anında tespit eden, her şeyden haberdar olan bir puttu. Ondan habersiz kimse bir şey yapamazdı, iki kişinin, üç kişinin bir araya geldiğini hemen terör devletine ulaştırır diye herkesin kafasında bir puttu. Allah-u Teala bir avuç Müslüman kardeşimize bu putu da yıktırdı. Bunu da yerle bir ettirdi." şeklinde konuştu.

Program, yapılan dua ile nihayete erdi.