Mısır Bina ve Kalkınma Partisi'nden HÜDA PAR'a tebrik mesajı

Mısır'da faaliyet gösteren Bina ve Kalkınma Partisi liderleri, bir tebrik mesajı yayımlayarak 14 Mayıs seçimlerinde 4 adayını Meclis'e gönderen HÜDA PAR'ı kutladı.

Mısır Bina ve Kalkınma Partisi'nden HÜDA PAR'a tebrik mesajı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen HÜDA PAR'ın, İstanbul, Gaziantep, Mersin ve Batman'dan AK Parti listelerinden adayı gösterdiği 4 milletvekili adayı Meclis'e girmeye hak kazandı.

HÜDA PAR'ın 4 milletvekilini Meclis'e göndermesi hem Türkiye hem de İslam coğrafyasında mutlulukla karşılandı.

Mısır'da faaliyet gösteren Bina ve Kalkınma Partisi liderleri, bir tebrik mesajı yayımlayarak HÜDA PAR'ı tebrik etti.

Hem HÜDA PAR'ın hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısının tebrik edildiği mesajda, Türkiye ve halkının kötülüklerden korunması için dua edildi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bismillahirrahmanirrahim

Değerli HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ve Kıymetli HÜDA PAR yöneticisi kardeşler; Allah'ın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Tüm kalbi duygularımla sizleri tebrik ediyor, Cumhur İttifakı'nın önemli bir parçası olarak kazanmış olduğunuz bu zaferinizi kutluyoruz. Parlamento seçimlerinde kazanmış olduğunuz milletvekilliklerinin ve Türkiye halkından almış olduğunuz güvenin hayırlar getirmesini Rabbimizden diliyoruz.

Türkiye halkının maslahatları ve âli menfaatleri doğrultusunda Rabbimizden sizleri başarıya ulaştırmasını diliyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor, seçimlerde bulunan tüm siyasi renkleri kutluyoruz. İşte olması gereken anlayış ve örneklik budur. Rabbimizden her daim Türkiye'yi ve Türkiye halkını kötülüklerden emin ve güvende kılmasını diliyoruz. Tekrardan tüm kalbi duygularımızla başarılar diliyoruz."