Mimsiz Kemal / Abdullah Yolcu

Evet, çap olarak yüz tane Mimsiz Kemal, bir M. Kemal etmez, bu ortada ama gözden kaçırılmaması gereken bir gerçek var: CHP, bütün ihanet şebekelerinin işbirliği ve emperyalist güçlerin desteği ile geliyor! CHP, Kemal olarak değil, zihniyet olarak geliyor! Mimsiz Kemal kaset ürünü bir piyon sadece!

Mimsiz Kemal / Abdullah Yolcu

Yine bir Kemal! Ama bu defa “Mimsiz Kemal”

Malumunuz, Türkiye’de önemli seçimler var. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerine az bir süre kaldı. Bu seçimler hepimiz için çok önemli.

Sadece Türkiyeli vatandaşlar için değil, bütün İslam Alemi için ve bütün dünya için önemli. Türkiye’deki mazlum Suriyeliler, Afganlar için önemli. Ülkelerindeki despot rejimlerin zulmünden kaçmış müslüman şahıslar ve yapılar için önemli. Bu anlamda Türkiye, bu mazlumlar için Medine olmuş, ensar yurdu olmuş.

Türkiye mazlum coğrafyaların umudu olmuş. Sadece Müslüman coğrafyanın değil, aynı zamanda yıllardır sömürülen ve açlığa mahkum edilen Afrika’daki mazlum Hıristiyanlar için de bir umuttur Türkiye.

Türkiye dünya için bir umut oldu. İlk defa Erdoğan ile birlikte dünya düzeni bu kadar sorgulanır ve sallanır oldu. Bugüne kadar kimse çıkıp, “dünya beşten büyüktür” demedi, diyemedi. Diyen olduysa da bu kadar yankı bulmadı ve mazlumlar adına umut olmadı.

Bu seçimde ya Erdoğan kazanacak ya da Kılıçdaroğlu!

Erdoğan kazanırsa, Türkiye yoluna devam edecek.

Allah muhafaza, Kılıçdaroğlu’nun kazanması durumunda, CHP zihniyeti başa geçecek. Kurtuluş Savaşı’ndan sonra CHP’nin kurucusu M. Kemal ile bu ülke ne yaşadıysa, bugün CHP’nin başında olan Mimsiz Kemal ile benzer şeyi yaşayacak. Din yine baskılanacak ve dini eğitim verilen kurumlar, bir bir kapatılacak!

Daha başa geçmeden bunu, “köklerini kurutacağız” tehditleri ile dillendirmeye başladılar. Büyük bir hınç ile, büyük bir intikam duygusu ile geliyorlar!

Olan, yine Kürtlere olacak.

CHP zihniyeti ile, Kürtler kazanımlarını kaybedecek. Tekrar ordu vesayeti devreye girecek ve Kürtler için fail-i meçhul cinayetler dönemi tekrar başlayacak.

Siz bakmayın, öyle sahnelerden gülücükler ve kalp dağıttıklarına! Din ve dindarlarla ile barışık olduklarını ifade eden söylem ve tavırlarına!

Bütün bunlar köprüyü geçinceye kadar! Daha önce de oynanmıştı bu oyun! Sergilenmişti bütün bu film!

Yüzyıl öncesini hatırlayın! CHP’yi kuran zat da böyle yapmamış mıydı?

Kurtuluş Savaşı, dindar halkın destansı direnişi kazanılmıştı! Ve M. Kemal Birinci Meclisi dindarlarla, dualarla açmıştı. Kendisini cumhurbaşkanı seçtirdikten sonra, Müslüman halkın bir defa, Kürt halkının ise iki defa canına okumuştu.

Bu ülke, bugün hala sorunlardan dolayı belini doğrultamıyorsa, o dönemin eseridir.

Aradan yüzyıl geçti ve tabir-i caizse Türkiye, yüzyıl sonra ilk defa ekonomik ve siyasi bağımlılıktan kurtulma noktasına geldi. İlk defa ekonomik ve siyasi bağımsızlığına bu kadar yaklaştı Türkiye!

Ve yine aynı senaryo! Ve yine bir Kemal!

Evet, çap olarak yüz tane Mimsiz Kemal, bir M. Kemal etmez, bu ortada ama gözden kaçırılmaması gereken bir gerçek var: CHP, bütün ihanet şebekelerinin işbirliği ve emperyalist güçlerin desteği ile geliyor! CHP, Kemal olarak değil, zihniyet olarak geliyor! Mimsiz Kemal kaset ürünü bir piyon sadece!

Ey halkım! Yazık olacak!

Aç gözlerini ve tarih tekrar tekerrür etmesin!