Kur'an kursu hocası, maaşının tamamını Gazze'ye bağışladı

Batman'da Kur'an kursu öğreticisi bir kadın, örnek bir davranış sergileyerek kurs parasının tamamını Gazze'ye bağışladı.

Kur'an kursu hocası, maaşının tamamını Gazze'ye bağışladı

Siyonist işgal rejiminin aylardır soykırımına maruz kalan Gazze'deki Müslümanlara yönelik yapılan yardımlar sürüyor.

Batman'da yaşayan Muhsine İpek, iki aylık yaz Kur'an kursunda öğrencilere verdiği eğitimden elde ettiği parayı, işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.

Umut Kervanı Batman Derneği Sekreteri Adnan Önder, Muhsine İpek'in Gazze'de yaşanan drama kayıtsız kalmayarak kurs parasının tamamı olan 20 bin lirayı Gazze'ye ulaştırılmak üzere kendilerine teslim ettiğini söyledi.

Bu anlamlı davranışından dolayı İpek'e teşekkür eden Önder, "10 ayı aşkındır işgalci siyonistler tarafından Gazze'de kardeşlerimiz şehit edilmekte, işkencelere uğratılmakta, bombalanmaktadır. Buna mukabil Müslüman kardeşlerimiz tarafından da kendilerine yardımlar ulaştırılmaktadır. Umre, hac parasını bizlere getiren kardeşlerimiz gibi bugünde yaz Kur'an kursunda kurs açmış bir bacımız maaşının tamamını getirip Filistinli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere bizlere teslim etmiştir. Allah kendisinden razı olsun." dedi. (İLKHA)