Kudüs Tugayları'ndan işgalci çeteye: Şehidlerin intikamı alınacak!

İşgalci siyonistlerin Gazze'de yaptığı hava saldırısından sonra komutanları olan Ali Ğali'nin şehit edilmesi üzerine açıklamalarda bulunan Kudüs Tugayları, suikasta cevabın mutlaka verileceğini vurguladı.

Kudüs Tugayları'ndan işgalci çeteye: Şehidlerin intikamı alınacak!

İşgalci siyonist rejim bu hafta içinden bu yana başlattığı saldırılarda şimdiye kadar 25 kişiyi şehit ederken76 kişiyi de yaraladı.

İşgalciler şimdi de Han Yunus şehrindeki bir apartmana yaptıkları saldırıda İslami Cihad Hareketi'nin silah kanadı durumundaki Kudüs Tugayları komutanlarından Ebu Muhammed olarak anılan Ali Hasan Ğali'yi, kardeşi Mahmut ve kız kardeşinin oğlu Mahmut Abdulcevad'ı şehit etti.

Ali Ğali'nin şehadeti üzerine açıklamalarda bulunan Kudüs Tugayları, "İşgal güçlerinin komutan Ali Ğali'yi hedef alan suikastına mutlaka cevap verilecektir." dedi.

"Direnişin yürüyüşü herhangi bir suikastla durmayacak. Direnişin saldırganlığı püskürtmede kararlıdır"

İşgalci siyonistleri Gazze'ye yönelik saldırganlığında ısrar etmemesi konusunda uyaran Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, "Direniş, ateş alanını ne kadar uzun olursa olsun, bedeli ne olursa olsun genişletmeye hazırdır. İşgal, suikastların direnişin yürüyüşünü durduracağına inanarak Ali Ğali ve yardımcısı Ahmed Ebu Dakka'ya suikast düzenleyerek aptallık ediyor. Direnişin yürüyüşü herhangi bir suikastla durmayacak. Direnişin saldırganlığı püskürtmede kararlıdır. Liderlerimize ve mücahitlerimize suikast düzenlemek düşmanla savaşma kararlılığımızı artırıyor.

Şehit komutan Ali Ğali ve onunla birlikte şehit edilen kardeşi ve yeğeninin cenazeleri Hanyunus'ta düzenlenen ve büyük bir kalabalığın katıldığı törenle toprağa verildi.