Kudüs Muhafızı Raid Salah'tan Türkiye halkına çağrı: Recep Tayyip Erdoğan'a destek verin!

Türkiye’de Pazar günü yapılacak seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a destek çin çağrılar devam ediyor. Geçtiğimiz gün 24 ülkeden 61 ilmi kuruluşa bağlı onlarca âlimin, Erdoğan'a destek bildirisi yayımlamasının ardından bir destek çağrısı da Kudüs Muhafızı Raid Salah'tan geldi. İslam Ümmeti'nin kalbinde siyonistlere karşı sivil direnişin öncülüğünü yapan Salah, yayımladığı video mesajda, Türkiye halkından "Recep Taayip Erdoğan'a destek verin" talebinde bulundu.

Kudüs Muhafızı Raid Salah'tan Türkiye halkına çağrı: Recep Tayyip Erdoğan'a destek verin!

Türkiye’de Pazar günü yapılacak seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrıları devam ediyor. Geçtiğimiz gün 24 ülkeden 61 ilmi kuruluşa bağlı onlarca âlimin, Erdoğan'a destek bildirisi yayımlamasının ardından bir destek çağrısı da Kudüs Muhafızı Raid Salah'tan geldi. İslam Ümmeti'nin kalbinde siyonistlere karşı sivil direnişin öncülüğünü yapan Salah, yayımladığı video mesajda, Türkiye halkından  "Recep Taayip Erdoğan'a destek verin" talebinde bulundu.

Salah sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı video mesajda şu ifadelere yer verdi:

Ey Türkiye’de yaşayan kardeşlerim. Sizleri seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye çağırıyorum.

Neden?

Gelişmiş, medeni, Dünya çapında güçlü bir Türkiye için, Dünyadaki tüm mazlumlara ve Filistin halkına yardım eden bir Türkiye için, Özgür, onurlu, dış baskılardan kurtulmuş, güçlü bir Türkiye için Erdoğan'a oy verin.

Her beraber aynı safta duralım. Duralım ki, hep birlikte onurlu bir zaferle bayram edelim.

Geçtiğimiz günlerde de, aralarında Dünya Müslüman Âlimler Birliği Sekreteri Ali el-Karadaği ve İttihadu'l Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan ve Filistin Alimler Derneği Başkanı Nawaf Al-Takrouri'nin de bulunduğu 24 ülkeden 61 ilmi kuruluşa bağlı âlimler, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek bildirisi yayımlayarak, "Türkiye'deki seçimler Müslümanları etkileyen İslami konulardan biridir" denilmişti.