Karaarslan: Gün geçmiyor ki CHP zihniyetinin partimize dönük bir saldırısı ile karşılaşmayalım

11 Mart'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararının ardından yazılı, görsel ve sosyal medya mecralarında yoğun saldırılara maruz kalan HÜDA PAR'a bir tahrik de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi.

Karaarslan: Gün geçmiyor ki CHP zihniyetinin partimize dönük bir saldırısı ile karşılaşmayalım

Seçim sürecinin başlamasının ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecekleri açıklamasıyla gündemde ciddi bir yer alan HÜDA PAR, gün geçmiyor ki CHP zihniyetinin sözlü bir saldırısına uğramasın.

HÜDA PAR'ı bölücülükle itham eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi ve Ankara İl Başkanı Av. Ahmet Karaarslan, "Gün geçmiyor ki CHP zihniyetinin partimize dönük bir saldırısı ile karşılaşmayalım. Bu süreçte tezvirat ve bühtanla siyaset devşirmeye çalışan son isim Mansur Yavaş oldu. Evet, korku ve telaşınızı anlıyoruz." dedi.  

Açıklamasının devamında Karaarslan, şunları aktardı:

"Zihniyetinizin milletimize geçmişte yaşattığınız zulümleri unutmuyor, toplumun alt yapısını oyan projelerinizden v ekonomik-siyasi krizlerinizden başka sunabileceğiniz bir şeyinizin olmadığını biliyoruz. Beceriksizlik ve vizyonsuzluğunuzu partimize saldırarak örtme çabanızı görüyoruz. Halkımızda görüyor. Parti programımız insanımızın adil, saygın ve müreffeh yaşamasının önündeki engellerin kaldırılmasının projesidir. CHP zihniyetinin bu topraklarda oluşturduğu sosyal, ekonomik siyasi dejenerasyonun ve hastalıklı zihniyetinin tedavisi ve reçetesi hükmündedir."

Son olarak Karaarslan, "Soruyoruz! Bu milleti bölen, ötekileştiren siz değil misiniz? Siyasi ikbal için bu milleti terör örgütlerine peşkeş çeken siz değil misiniz? Düştüğünüz durumdan HÜDA PAR’a saldırarak kurtulmaya çalışıyorsunuz. Ama nafile. Halkımız sizi de bizi de çok iyi tanıyor. Siz gidin kendi geçmişinizle yüzleşin. Ona da cesaret edemezsiniz tabi. Yalan ve kirli propagandalarınızla da beceriksizliğinizi gizleyemeyeceksiniz. HÜDA PAR üzerinden yürüttüğünüz siyaset sandıkta ayağınıza dolanacaktır bu böyle biline." şeklinde tepki gösterdi.

İLKHA