İslami Cihad yetkilisi el-Hindi: Mukaddesatlara saldırılara karşı ümmet için birçok yol var

Filistin İslami Cihad Siyasi Büro Başkanı Muhammed el-Hindi, Diyarbakır'daki Kur'an'a Saygı Mitingine gönderdiği mesajda, "Eğer İslam ülkelerinin yöneticileri bu meydan okumaya cevap vermekten acizse, ümmetin halkları Allah'ın kitabına, İslam'ın elçisine ve ümmetin mukaddesatına sahip çıkmak için çok sayıda yola sahiptir." dedi.

İslami Cihad yetkilisi el-Hindi: Mukaddesatlara saldırılara karşı ümmet için birçok yol var

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıları telin etmek amacıyla Diyarbakır'da İstasyon Meydanında Kur'an'a Saygın Mitingi düzenledi.

Mitinge Filistin'deki direniş hareketlerindene İslami Cihad Siyasi Büro Başkanı Muhammed el-Hindi  de videolu bir mesaj gönderdi.

Mesajına Besmele ve hamd ile başlayan El Hindi, katılımcıları selamladı.

Batı ülkelerinin her fırsatta İslam dinine karşı içindeki kinini açığa vurduğunu belirten el-Hindi, "Bunu bazen Allah'ın elçisi olan ve bütün âlemlere rahmet olarak gönderdiği peygamberi Hazreti Muhammed'e hakaret ederek bazen de insanlığa Rabbülâlemin'den gelen son mesaj olan ve onlara en doğru yolu gösteren bir mesaj içeren Kur'an-ı Kerim'i yakarak ortaya koyar." dedi.

El-Hindi, "Batı budur işte: Sahte özgürlük ve demokrasi maskesi düşünce, şiddet, katliam ve ırkçılık üzerine kurulu medeniyetin çirkin yüzü ortaya çıkar. Kur'an-ı Kerim'i yakmak, Peygamberimiz sallallahu aleyhi veselleme hakaret etmek veya peygamberimizin mirası ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'ya her gün baskın düzenlemek, sapkınların ilk Müslüman kıblesini kirletmesine izin verirken bu mescitte namaz kılmaktan alıkoymak…İşte tüm bu bunlar, Batı ülkelerinin ve bölgedeki uşakları olan siyonist işgalci israilin düzenlediği alçakça ve kin dolu eylemlerdir. " diye konuştu.

Bu eylemlerin, Batı medeniyetinin kökleşmiş nefretini, kinini, ırkçılığını ve çifte standardını yansıttığını ifade eden el-Hindi, aynı zamanda ne yazık ki bu saldırıların dünyanın dört bir yanına yayılmış iki milyar Müslüman'a karşı küçümsemeyi de amaçladığına dikkat çekti.

El-Hindi, şunları söyledi:

"Eğer İslam ülkelerinin yöneticileri bu meydan okumaya cevap vermekten acizse, ümmetin halkları Allah'ın kitabına, İslam'ın elçisine ve ümmetin mukaddesatına sahip çıkmak için çok sayıda yola sahiptir.

Bugün ve her şeyden önce gereken şey, Müslüman nesli Kur’an-ı Kerim’in ilkeleriyle ve yüce öğretileriyle eğitmek ve ümmetin gençliğinin kalplerinde canlandırmaktır.

Peygamberimiz Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellemin sünnetini canlandırarak güçlü ve uyumlu bir toplum inşa edilmelidir. Ve neslimiz Batı toplumlarını özgürlük bahanesiyle vuran çözülme, bozulma ve sapkınlık dalgalarına karşı korumaktır.

Allah, emrini yerine getirmeye kadirdir. Fakat insanların çoğu (bunu) bilmezler. (Yusuf-21)

Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun."

İLKHA