İşgal rejiminin Refah'a yönelik saldırısı İstanbul'da telin edildi

İşgal rejiminin Refah'a yönelik saldırıda şehit Filistinli Müslümanlar için bir araya gelen binlerce kişi, yapılan katliamı kınayarak siyonist rejimi lanetledi.

İşgal rejiminin Refah'a yönelik saldırısı İstanbul'da telin edildi

Gazze Dayanışma Platformu, işgal rejiminin Refah kentine yönelik saldırısını telin etmek amacıyla bir protesto gösterisi düzenledi.

Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Camii önünde akşam namazı sonrasında bir araya gelen binlerce kişi, işgal rejimini aleyhine, Hamas lehine sloganlar atarak konsolosluk binasının önüne kadar yürüdü.

Burada gerçekleştirilen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan protesto gösterisinde konuşan Özgür-Der Başkanı Rıdvan Kaya, "100 yıldır Siyonist zalimlere karşı canını dişine takmış, gerektiğinde her türlü bedeli ödemeye göze almış ama asla izzetinden taviz vermeyen 8 aydır Gazze'de gördüğümüz üzere genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla zalimler karşısında her şeyiyle direnen Allahtan başka kimseye boyun eğmediğini bütün dünyaya gösteren aziz, izzetli ve şerefli Gazze halkına selam olsun. Siyonistler ve onların hamilerinin bütün emperyalist kafirlerin her şeyleri ile yasaklamaya çalıştıkları, korktukları, bastırmaya çalıştıkları ama bizim inşallah göreceğimize umudumuzun büyüdü olduğu özür Filistin için 'nehirden denize Özgür Filistin' sloganını hep birlikte haykıralım." dedi.

"Tarih Özgürlük Tufanı ile beraber yeryüzünün İslamlaşmasına şahit oluyor"

Büyük bir zulüm ve katliamın yaşandığını belirten Ertuğrul Taşlı, "Tarih boyunca tevhit ve adalet mücadelesini veren peygamberlerin, sahabetlerin, salihlerin ve şehitlerin yoluna göz atmak onları örnek almak zorundayız. İçinde yaşadığımız çağ insanlığını yitirmiş, emperyalizmin, sömürgeciliğin, kapitalizmin, insanları kuşattığı bir çağdır. O halde Emperyalizme ve Siyonist çeteye karşı tüm Müslümanlar olarak birlikte hareket etmek zorundayız. Küresel bir kötülük ve zulüm ile karşı karşıyayız. Bu küresel zulme karşı küresel bir iyilik hareketi ve küresel bir infakı ile karşı durabiliriz. Ey Müslümanlar! küresel zulme karşı küresel intifadaya var mısınız? Varlığınız küfür titretirse ve dur derse bir anlamı var. Peygamber Efendimizi örnek alarak Aksa Tufanı ile beraber başlığın özgürlük tufanı diye ifade edilen, yeryüzünün uyanışının başladığı bir çağda şahitlik ediyoruz. Tarih yeniden yazılıyor. Tarih Özgürlük Tufanı ile beraber yeryüzünün İslamlaşmasına şahit oluyor. Şimdi Müslümanlar olarak bizlere düşen güzel bir cihat ortaya koymaktır." diye konuştu.

"7 Ekim nesli, küfrün önderlerini ortadan kaldıracak bir nesil olarak yetişiyor"

Yaptıkları eylemlerin Allah adına sorumluluklarını gösteren ve bir kulluk ameliyesi olduğunu aktaran Necmettin Irmak, "Kulluğumuzun her safhasında olduğu gibi bu amelimizde de ahlaka, edebe, hukuka, riayet edeceğiz. Allah'u Teala, 'din ve egemenlik yalnızca Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın' diyor. Allah-u Teala'nın bu emrini yerine getirdiğimiz sürece yeryüzünde fitne kalmayacak. Biz bu emri yerine getirdiğimiz sürece hüküm ve egemenlik Allah'ın olacaktır. Eylemden hemen önce Moritanya'dan geldik. Bu 8 aydır İslam coğrafyasının farklı bölgelerinde gördüğümüz bir şey var. 7 Ekim nesli diye bir nesil var. 7 Ekim nesli küfrün önderlerini her halükârda ortadan kaldıracak bir nesil olarak yetişiyor. İslam coğrafyasına baktığımızda sanki sessiz bir topluluk görüyor gibiyiz ama öyle değil. Müslümanların nesilleri Hamas'ın 7 Ekim'de başlatmış olduğu kıyamla beraber ayağa kalkıyor ve bu ayağa kalkışları Allah'ın izniyle zafer ile neticelenecek." şeklinde konuştu. (İLKHA)