İşgal ordusu Gazze Şeridi’ne hava saldırısı düzenledi

İşgalci İsrail'e ait savaş uçaklarının, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde çeşitli noktalara hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

İşgal ordusu Gazze Şeridi’ne hava saldırısı düzenledi

İşgal ordusu bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi’nde bazı hedeflere hava saldırısı düzenlerken, saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, işgal ordusu uçaklarının Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki el-Meğazi Kampı Parkı yakınlarındaki bir alana hava saldırısı düzenleyerek birkaç füze attığını söyledi.

Muhabirimiz, işgal ordusuna ait helikopterlerin de Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında yer alan Ayn Calut bölgesinde bir alana saldırı düzenlediklerini ifade etti.

İşgal ordusunun Rafah kentinin batısındaki sahil yolu üzerinde bulunan bir alana da hava saldırısı düzenlediği kaydedildi.

İşgal ordusunun ayrıca Rafah vilayetinde Mısır sınırı yakınlarındaki es-Selam Mahallesi’nde bir tavuk çiftliğine de hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

İşgal ordusunun bu sabah erken saatlerde Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı fakat büyük maddi hasar meydana geldiği bildirildi.