İnternet ve iletişim kanalları tamamen kesildi: Gazze yoğun saldırı altında!

Siyonist terör çetesi, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yanaki en şiddetli hava saldırılarını düzenliyor. Filistin Telekomünikasyon Şirketi, Gazze Şeridi'nde sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurdu.

İnternet ve iletişim kanalları tamamen kesildi: Gazze yoğun saldırı altında!

Siyonist terör çetesi tüm dünyanın gözleri önünde abluka altında tuttiğu Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yanaki en şiddetli hava saldırılarını düzenliyor.

Siyonist terör, 21 gündür yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi’ni gece gündüz bombalıyor.

Gazze’nin her bölgesini hedef alan işgal saldırıları, bu akşam bölgenin kuzeyinde yoğunlaştı.

Terör rejimi, ilk olarak akşam saatlerinde obüs saldırılarıyla Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi’ne yoğun saldırılar gerçekleştirdi.

Obüs saldırılarının ardından Terör rejimi, Beyt Hanun başta olmak üzere Gazze’nin kuzeyine yoğun hava saldırısı başlattı.

Terör rejiminin, elektriğini kestiği ve yakıt girişine izin vermediği için karanlığa bürünen Gazze’de gökyüzünü sık sık atılan bombaların ateşi aydınlattı.

işgalci terör rejimi, hava araçları yaklaşık bir saat boyunca bölgeye arka arkaya bombalar bıraktı.

İLETİŞİM TAMAMEN KOPTU

Filistin Telekomünikasyon Şirketi, işgalcilerin abluka altındaki Gazze Şeridi'nde çok yoğun saldırıları nedeniyle sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Son bir saatteki yoğun bombardıman, Gazze'yi dış dünyaya bağlayan tüm uluslararası kanalları yok etti." denildi.

7 BİNİ AŞKIN FİLİSTİNLİ ŞEHİD EDİLDİ

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı ise, terör rejiminin Gazze'ye saldırılarında katledilenlerin sayısının 3 bin 38'i çocuk, 1726'sı kadın ve 414'ü yaşlı olmak üzere 7 bin 326'ya çıktığını, 18 bin 967 kişinin de yaralandığını duyurdu.