HÜDA PAR'dan 'Dünya Mustazaflar Haftası' sergisine ziyaret

​HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, partisinin İl Gençlik Kolları Teşkilatının "Dünya Mustazaflar Haftası" münasebetiyle düzenlediği resim sergisine bir ziyaret gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 16-23 Mart Dünya Mustazaflar Haftası münasebetiyle kentin farklı yerlerinde 4 gün sürecek resim sergisi düzenliyor. Dün Park Orman'da sergilenen resim sergisi bugün Ulu Camii önünde, Cumartesi Hazreti Süleyman Yerleşkesi, Pazar günü de Yenihal Kavşağında sergilenmeye devam edilecek.

Partisinin İl Gençlik Kolları Teşkilatının "Dünya Mustazaflar Haftası" münasebetiyle düzenlediği resim sergisini ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, sergilenen resimlerin Batı'nın gerçek yüzü olduğunu söyledi.

Batı'nın, kendi silahlarını satıp Müslümanları katletmekten başka bir şey yapmadığına dikkat çeken Dinç, İslam ülkelerinin liderlerine birlik olmaları çağrısında bulundu.

"Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır"

Yaptığı ziyaretin ardından açıklama yapan Dinç, "Diyarbakır İl Gençlik Kollarımızın düzenlediği 'Dünya Mustazaflar Haftası' resim sergisinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu resimler, onlarca güzellemeler yapılan Batı'nın gerçek yüzünün resimleridir. Dünyanın dört bir yanında; Filistin'de, Afganistan'da, Arakan'da, Suriye ve Mısır'da katliam yapanların gerçek yüzleridir." dedi.

Batının hiçbir zaman uygar olmadığını söyleyen Dinç, "Batı, kendini makyajlayıp insanlara kendilerini öyle tanıtıyor. Halbuki Batı'nın iç yüzü kan ve gözyaşıdır. Batı, 'elma kokusu' ile binlerce kadın ve çocuğu katleden bir zihniyettedir. Buradaki resimler bunun göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Müslümanların aralarındaki ihtilafları bir tarafa bırakıp birlik olmaları gerektiğine vurgu yapan Dinç, "Farklılıklarımızı kaşımanın hiçbir faydası yoktur. Batı da hep bu farklılıkları kullanarak bizi birbirimize düşürüyor. Eğer bu çerçevede birleşmezsek vallahi Batı bizi hep katledecek." şeklinde konuştu.

Sergi ziyaretinde HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit İleri, İl Başkanı Dinç'e sergilenen resimler hakkında bilgi verdi.

İLKHA