Hizbullah'ın İHA'sı Netanyahu'nun evini mi kaydetti?

Siyonist İsrail'in medyası, Hayfa'nın güneyindeki Kaysaria'da bulunan İsrail işgal hükümeti Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ikametgahı üzerinde Hizbullah'a ait bir insansız hava aracının, şehrin açıklarındaki bir İsrail füze gemisindeki radar tarafından tespit edildiğini aktarıyor.

Hizbullah'ın İHA'sı Netanyahu'nun evini mi kaydetti?

Siyonist İsrail medyası, Hizbullah'a ait bir insansız hava aracının , Hayfa'nın güneyindeki Kaysaria'da bulunan İsrail işgal hükümeti Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ikametgahının fotoğraflanmasında kullanılmış olabileceğine dair şüpheler olduğunu bildirdi .

İsrail gazetesi Israel Hayom'a göre , Qaysaria'nın açıklarında konuşlanmış bir İsrail füze gemisindeki radar bir drone tespit etti. Bu tespit, Netanyahu'nun sahil ikametgahını fotoğraflamayı amaçlayan bir Hizbullah gözetleme drone'u olarak yorumlandı.

Bir diğer Siyonist medya kuruluşu ise, düşmanların, rejim ordusunun Direniş Ekseni'nin insansız hava araçlarına karşı koymadaki zaafını tespit ettiği uyarısında bulundu.

Ancak İşgalci İsrail ordusu, bunun bir "yanlış alarm" olabileceğini öne sürerek, radar sistemlerinin bazen kuş sürüleri veya daha önce "doğru" kabul edilen diğer nesneler söz konusu olduğunda bile uyarı verdiğini belirtti.

Gazete ayrıca, tespitin ardından bölgeye savaş uçaklarının sevk edildiğini ancak İHA'nın yerini tespit edemediğini bildirdi.