Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş'ten Fesih Güler için taziye mesajı

Hizbullah Cemaatinin Rehberi Muhterem Edip Gümüş mesajında 'Hacı Hüseyin ve Hacı Pirozê’nin oğlu, Nesih ve Nuri’nin kardeşi, Nezir’in ağabeyi, Cemal ve Hüseyin’in babası, Edib’in ciğerinin bir parçası idin, Aziz Fesih Hoca kardeşim. Rabbim! Biz ondan razı idik. Sen de ondan razı ol, onu cennetlerinde ağırla ve cennetlerinde sevdikleri ile bir araya getir' dedi

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş'ten Fesih Güler için taziye mesajı

Bismillahhirrahmanirrahim
اِنَّا لِلّٰهِ وَاِنَّٓا اِلَيْهِ رَاجِعُونَ

“Bunun üzerine Rableri, onların dualarını kabul etti. (Dedi ki:) Ben, erkek olsun kadın olsun -ki hep birbirinizdensiniz- içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boşa çıkarmayacağım. Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda eziyete uğradılar, çarpıştılar ve öldürüldüler; andolsun, ben de onların kötülüklerini örteceğim ve onları altlarından ırmaklar akan cennetlere koyacağım. Bu mükâfat, Allah tarafındandır. Allah; karşılığın güzeli O'nun katındadır.” (Al–i İmran: 195)

 Hacı Hüseyin ve Hacı Pirozê’nin oğlu

- Nesih ve Nuri’nin kardeşi

- Nezir’in ağabeyi

- Cemal ve Hüseyin’in babası

- Edib’in ciğerinin bir parçası idin.

- Aziz Fesih Hoca kardeşim,

Allah’ı sevdin, Allah’ın Peygamberini sevdin, Allah’ın davasını sevdin, davasını sevenleri sevdin. Bunun için de tağuti sistemin mahkûmu oldun, gözaltına girdin ve işkencelere maruz bırakıldın, yıllarca zindanda kaldın. Mücadelenin bütün safhalarından davanı aziz kılmak için direndin, mücadele ettin, hizmet ettin. Bütün yaşadıkların, çektiklerin ve en son yakalandığın hastalıkla inşallah şehitlik mertebesine nail olmuşsundur.

Rabbim! Biz ondan razı idik. Sen de ondan razı ol, onu cennetlerinde ağırla ve cennetlerinde sevdikleri ile bir araya getir.

Hüseyinlerimiz, Selahaddin ve Sabahaddinlerimiz, Mahmutlarımız, Mehmetlerimiz, Muhammedlerimiz, Saidlerimiz, Fesihlerimiz… Sevdiklerimiz bizden önce, darul bekaya –inşallah Rabbimiz onlardan razı olarak– gidiyorlar. Kur’an ve Sünnet penceresinden, Selefi Salihin çizgisinde davamıza sarılmak, yaşamak ve yaşatmak için hiçbir zaman ihmalkarlık ve gaflet olmasın. Bununla Rabbimizi razı edelim, bizden önce gidenlerin hasenatlarını artıralım ve bizden sonrakilere hayırlı çığırlar açalım.

Başta ailesi ve çocukları olmak üzere tüm kardeşlerimizin başı sağ olsun, Rabbim sabırlar versin.

Kardeşiniz Edip Gümüş