Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş'ten Şehid Heniyye için taziye mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Tahran'da siyonist suikast sonucu şehit edilen HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için bir taziye mesajı yayımladı.

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş'ten Şehid Heniyye için taziye mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş'ün Heniyye için yayımladığı taziye mesajının tamamı şöyle:

"İnna lillah ve inna ileyhi raciun.

İslam ümmeti dün gece; hayatı kahramanlıklarla geçmiş, üzerine düşen vazifeleri yerine getirmiş bir önderini daha şehit verdi. Kardeşimiz Merhum Şehid İsmail Heniyye’nin şehadeti mübarek olsun. Hamas lider ve mensuplarının, tüm direniş gruplarının ve ümmetin başı sağ olsun. Kardeşimiz İsmail Heniyye ümmetin şehididir.

Hamas davası Şeyh Ahmet Yasin, Rantisi ve pek çok rehber ve kahramanını şehit olarak bu dünyadan uğurladı. Dolayısıyla Hamas, bu tür saldırılara yabancı değildir ve böyle alçakça bir eylemle gücünü ve birliğini kaybetmeyecektir. Soykırımcılar, bu eylemle direnişi kırabileceklerini zannediyorlarsa hamakat çukuru içinde debeleniyorlar demektir.

Bu eylem sadece direnişin azmini artıracak, zaferi müjdeleyecek, yeni liderler çıkaracak, soykırımcı siyonistlerin de ecelini yakınlaştıracaktır inşallah.

Kalbinde iman taşıyan her Müslüman, bu korkakça ve bir ülkenin misafirine karşı yapılan aptalca saldırıyla, siyonizme karşı daha fazla kinlenecek, daha fazla toparlanacak, daha fazla İslam’a sarılacaktır. Bu bir kayıp olmayacak, İslam’ın ve Müslümanların, özelde de Gazzeli kardeşlerimizin en büyük zaferine dönüşecektir inşallah.

Ümitvar olunuz, galip gelecek olanlar Allah taraftarları olacaktır inşallah.

Kardeşiniz Edip Gümüş"