Hem katil hem pişkin! Saldırı gerektiği kadar devam edecek

Siyonist çetenin bebek katili sözde başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal ordusununun, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentinde düzenlediği hava ve kara saldırısının "gerektiği kadar devam edeceğini" belirtti. İşgalci çetenin barbarca salıdırılarında 8 kişi şehid olmuş, 10’u ağır olmak üzere 50 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

Hem katil hem pişkin! Saldırı gerektiği kadar devam edecek

Siyonist çetenin sözde hükümeti basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre bebek katili Netanyahu, ABD'nin "4 Temmuz Bağımsızlık Günü" dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda, işgal ordusunun Cenin Mülteci Kampı'na havadan ve karadan başlattığı saldırıya ilişkin konuştu.

Barbarca salıdırıları operasyon olarak neteleyen katil Netanyahu, "Cenin'deki operasyon gerektiği ve hedefini tamamlayana kadar devam edecek." dedi.

Cenin'in son dönemde bir "terör merkezi" haline geldiğini ileri süren katil terör şebekesinin lideri Netanyahu buna izin vermeyeceklerini ve "Cenin'deki faaliyetlerine" devam edeceklerini dile getirdi.

Filistinli kaynaklar, siyonist işgal ordusunun dün gece yarısından itibaren Cenin şehrine ve Cenin Mülteci Kampı'na yönelik olarak gerçekleştirdiği kara ve hava saldırısında 8 kişinin şehid edildiği, 10’nu ağır olmak üzere 50 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı. Saldırıda İHA'ların ve Apaçi helikopterlerinin de kullanıldığı belirtilmişti.