Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Hasan Nasrallah ile görüştü

Siyonist terör rejiminin son günlerde yoğunlaştırdığı saldırılar sonrası dikkat çeken bir görüşme yaşandı. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve yardımcısı Şeyh Salih El Aruri, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile bir araya geldi.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Hasan Nasrallah ile görüştü

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, yardımcısı Şeyh Salih El Aruri'nin Beyrut'ta Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile bir araya geldiği belirtildi.

Yerel kaynakların aktardığı bilgilere göre görüşmenin ana gündem konusu işgal rejiminin son günlerde Mescid-i Aksa'ya yönelik gerçekleştirdiği saldırılar oldu.

Filistin'deki en önemli gelişmelerin ele alındığı görüşmede, Mescid-i Aksa'daki olayların seyri, Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde tırmanan direnişin yanı sıra bölgedeki siyasi gelişmeler ve direniş ekseni ve tüm bu gelişmelere karşı taraflarının işbirliği gözden geçirildi.

Siyonist işgal çetesinin geçtiğimiz hafta Mescid-i Aksa'ya yönelik başlattığı saldırılardan sonra önce Gazze şeridi ardından ise Lübnan topraklarından, siyonist rejimin sözde başkenti Tel Aviv'e füzeler fırlatılmıştı.