Habernas ailesi olarak Ramazan'da Arakanlıların fakir sofralarına uzanmak

Habernas ailesi olarak Avrupa Yetim Eli vasıtasıyla, zor şartlar altında kamplarda hayatta kalma mücadelesi veren mazlum Arakanlı Müslümanların Ramazanda iftar sofralarını bereketlendirmeye çalıştık.

Myanmarlı Budistlerin saldırıları ve katliamları karşısında inançlarından ve imanlarından taviz vermeyen Arakanlı müslümanlar hicret ettikleri Bangladeş diyarında buruk ve yoksulluk içinde bir Ramazan ayını daha geçiriyorlar. Dünyanın çeşitli ülkelerinden Müslümanların yardımları sayesinde hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Koronavirüs salgınının bütün dünyayı kasıp kavurduğu ülkeler ve insanların kendi dertlerine düştüğü bir zamanda, Avrupa Yetim Eli dünyanın birçok yerinde mazlumlara umut olmaya ve onların imdadına yetişmeye çaba sarfediyor. Arakanlı Müslümanların sığındıkları kamplara Habernas olarak Avrupa Yetim Eli ile uzanmaya çalıştık. Bangladeş'in Coxbazaar bölgesinde bir milyona yakın Arakanlı mültecinin kaldığı kamplarda bu mazlum ve muhacir insanların iftar sofralarına cismen orada olamasakda yardımlarımızla onlara ulaşmayı hedefledik.

Habernas ailesi olarak bu vesileyle okuyucu ve takipçilerimizi Avrupa Yetim Eli aracılığı ile Hayat birlikte güzeldir sloganını şiar edinerek dünyanın birçok yerindeki mazlum ve fakirlere yardımcı olmaya çağırıyoruz. (Habernas)

Hayırseverler İçin Hesap Numarası:

İBAN: DE26546512400005704515
BİC: MALADE51DKH
SPARKASSE RHEİN HARD

İletişim Adresleri:
TELEFON: +49 157 73 97 58 18
E-MAİL:    [email protected]
TWİTTER :  @Avrupa_Yetimeli