Gaziantep Umut Kervanı'ndan Kadir Gecesi yardımı

Gaziantep Umut Kervanı, muhtaç ve yetim 2 bin aileye ulaştırdığı yardımlara ek olarak, Kadir Gecesine özel yaptığı yardımlarla faaliyetlerine devam etti.

Ramazan öncesi başlattığı yardım kampanyalarını sürdüren Gaziantep Umut Kervanı, Kadir Gecesi münasebetiyle yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

Gaziantep Umut Kervanı, “Gelin Yoksul ve Muhtaçlara Umut Olalım" sloganıyla başlattığı gıda yardımı çalışmalarıyla fakir, mülteci ve muhtaç ailelere bir ay yetecek kadar hazırlanan Ramazan kolilerini dağıtarak, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ramazan ayı öncesi yüzlerce aileye gıda yardımı dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, on bir ayın sultanı Ramazan öncesi ve Ramazan ayı boyunca yetimler başta olmak üzere binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulundu. Kadir Gecesi münasebetiyle 300 aileye gıda yardımında bulunan Gaziantep Umut Kervanı, hazırladığı gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Kadir Gecesi münasebetiyle yaptıkları yardımlarla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolileri dağıttıklarını söyledi.

Kadir Gecesi münasebetiyle 300 aileye gıda yardımında bulunduklarını ifade eden Özaslan, “Umut Kervanı olarak, hayırseverlerin bizlere ulaştırdıkları yardım paketlerini, daha önceden tespit etmiş olduğumuz ailelere kendi araçlarımızla ulaştırmak için bir program yaptık.  Allah’ın izniyle bugün muhtaç kardeşlerimize teslim edeceğiz.” dedi.

Ramazan boyunca ortalama 2 bin kişiye yardımda bulunduklarını belirten Özaslan, yardım paketlerini kendi imkânları ve gönüllülerin çabaları ile ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını ifade etti.

Yaptıkları yardımların genellikle gıda, ayakkabı, giyim, ev eşyasından oluştuğunu belirten Özaslan, “Bu çalışmalarımız sadece Ramazan ayı ile sınırlı değil. Yılın 12 ayı boyunca düzenli olarak yaptığımız yardımlar var. Ramazan ayı olduğu için bu çalışmalarımızı hem hızlandırarak hem de çoğaltarak sürdürmenin çabası içindeyiz.” şeklinde konuştu.

İLKHA