Filistin'de şehid sayısı 5'e yükseldi

İşgal çetesi işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kenti yakınlarında Kufr Dan beldesine düzenlediği baskında açılan ateş sonucu yaralanan 2 Filistinli şehid oldu. Böylece işgal çetesinin saldırılarında sadece bir günde 5 Filistinli şehid edildi.

Filistin'de şehid sayısı 5'e yükseldi

Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria’da saldırılarına devam ediyor. İşgal çetesi sadece Çarşamba günü farklı kentlerde 5 Filistinliyi daha şehid etti. Çok sayıda Filistinli de işgal çetesinin saldırılarında yaralandı.

Bugün sabah Batı Şeria'nın kuzey kesiminde yer alan Cenin'in batısındaki Kefr Dan mıntıkasında meydana gelen çatışmalarda iki Filistinli genç şehit edilirken, 4 Filistinli de yaralandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada da, işgal çetesinin  Cenin kentinde sabah düzenlediği saldırılarda yaralanan iki gencinşehid olduğu belirtildi.

Siyonist çete biri kadın 3 Filistinliyi şehid etti

Bakanlık sabah saatlerinde İsrail askerlerinin Cenin kentinde 6 Filistinliyi gerçek mermiyle yaraladığını ve yaralılardan üçünün durumunun kritik olduğunu açıklamıştı.

Şehidlerden Shas Kammaji'nin babası oğlunun şehitlik haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. 

Yerel kaynaklarda şehit edilen gençlerden birinin Özgürlük Tüneli vasıtasıyla Celbu' Hapishanesi'nden kaçmayı başaran esirlerden Eyhem Kememci'nin kardeşi Şe's Kememci olduğu belirtildi.

Siyonist çete biri çocuk üç Filistinliyi şehid etti

Batı Şeria bölgesinde dün de işgal çetesi tarafından biri çocuk üç kişi şehit edilmişti. Buna göre dün sabahtan beri Batı Şeria bölgesinde şehit edilenlerin sayısı 5 oldu.

Bu yılın başından itibaren şehit edilenlerin sayısının ise 44 olduğu belirtiliyor. Şehit edilenlerin arasında kadınlar ve çocuklar da var. 

İşgal çetesi biri işçi 2 Filistinli'yi daha katletti