Ensarullah’tan siyonist rejime gözdağı:'Gelecek olan çok daha büyük'

Yemen'in Tel Aviv'e düzenlediği füze saldırısının ardından Ensarullah lideri bugün düzenlenen operasyonu ve hedeflerini anlattı.

Ensarullah’tan siyonist rejime gözdağı:'Gelecek olan çok daha büyük'

Yemen Ensarullah Hareketi Lideri Seyyid Abdulmelik el-Husi, bugün yüksek teknolojili füzeyle gerçekleştirilen operasyonun, yaklaşık 2 bin 40 kilometrelik mesafe kat edilmesine rağmen düşmanın tüm savunma sistemlerini aşmayı başardığını doğruladı.

Hz. Muhammed'in doğum yıldönümü dolayısıyla Yemen'de düzenlenen bir milyon kişilik yürüyüşte konuşan Seyyid el-Husi, operasyonun Yemen füze gücü tarafından yeni ve gelişmiş bir yerli füze kullanılarak gerçekleştirildiğini doğrulayarak, "Bu, İsrail düşmanına karşı tırmanışın beşinci aşamasının bir parçası" olduğunu söyledi.

Yemen lideri, operasyonun İşgalci İsrail'in Hudeyde'ye yönelik saldırılarına karşı iki aydır beklediği yanıt olmadığını, aksine "İnşallah çok daha büyükleri gelecek" diye vaatte bulundu.

Seyyid el-Husi ise Yemen güçlerinin İsrail, Amerikan ve İngiliz düşmanlarıyla bağlantılı gemilere karşı denizde savaşmaya devam edeceğini ve "başarılı ve son derece etkili operasyonlar yürüteceğini" söyledi.

Direniş Ekseninin farklı cepheleriyle koordinasyonun sürdüğünü belirten el-Husi, Gazze'ye yönelik saldırı ve abluka sona ermediği sürece Yemen operasyonlarının süreceğini kaydetti.

Yemen lideri, "Filistin işgalin pençesinden temizlenene kadar tavrımızı değiştirmeyeceğiz" dedi.

Seyyid el-Husi, konuşmasına, Yemenlilerin Allah Resulü'ne olan sevgisini yansıtan yüksek katılımı överek başladı ve bunun "yeryüzünde eşi benzeri olmadığını" vurguladı.

Halkına hitaben yaptığı konuşmada, "Allah’ın bize bahşettiği lütuf, fazilet ve merhametin karşılığı olarak, yeryüzündeki en büyük kutlamayı, en büyük ve en asil insan için yaptınız." dedi.