Dünya Kudüs Günü öncesi binlerce israil sitesi hacklendi

Hackerler Dünya Kudüs günü öncesi ve Siyonistlerin Doğu Kudüs'ü işgal etmesinin 53. yılına denk gelen bir dönemde Siyonist İsrail'e ait binlerce siteyi hackleyerek, İşgalci İsrail'in yok oluşunu gösteren videolar yayınladılar.

"Hackers of Savior" isimli bir grup hacker , birçoğu İsrail'deki giyim markaları, kültür merkezleri, Yahudi dernek ve okullarına ait olmak üzere binlerce internet sayfasına siber saldırı düzenledi.

Hackerlar ele geçirdikleri sayfalarda, Siyonist İsrail'i hedef alan İngilizce ve İbranice videolar paylaştı.

"Büyük bir sürprize hazır olun" mesajıyla başlayan videoda, Tel Aviv ve Hayfa'nın bombardıman altında olduğu görülüyor. Görüntülerde, İşgalci İsrail'in Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun yanan şehirden güvenliğe doğru yüzerken çekilmiş bir fotoğrafı gösteriliyor.

“Siyonist İsrail’in yıkımı için sayım başladı”

Söz konusu videoda, "İsrail'in yıkımı için geri sayım çok önceden başladı" mesajı öne çıkıyor. 

Siyonist İsrailli yetkililer siber saldırı eylemlerini Türkiye, Kuzey Afrika ülkeleri ve Gazze Şeridi ile bağları olan aktivist bir grubun yaptığı duyurulurken, grubun İran ile bağlantılarının olup olmadığının araştırıldığı açıklandı.

Videonun sonunda ibranice “Siyonist İsrail önümüzdeki 25 yıl içinde hayatta kalamayacak,” mesajı okundu.

Hacker grubu ayrıca Youtube'de yaptığı açıklamada, 'canlarını, ailelerini kaybeden Filistinlilerin intikamını siyonistlerden almak için bir araya geldik' denildi.

Siber saldırı eylemlerinin Dünya Kudüs günü öncesi ve Siyonist İsrail'in Doğu Kudüs'ü işgal etmesinin 53. yılına rastlaması ise dikkati çekti.

Habernas