Deprem dolayısıyla Siyer Yarışması ertelendi, 2023 Kudüs Haftası iptal edildi!

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından yapılan açıklamada, 12 Şubat'ta yapılması planlanan Siyer Yarışması'nın deprem dolayısıyla aksi bir durum yaşanmazsa 12 Mart Pazar gününe ertelendiği, 14-20 Şubat arasından düzenlenmesi planlanan 'Kudüs Haftası' programlarının deprem dolayısıyla iptal edildiği bildirildi.

Deprem dolayısıyla Siyer Yarışması ertelendi, 2023 Kudüs Haftası iptal edildi!

Siyer Yarışması'nın ertelenmesine yönelik bilgilendirmelerde bulunan Vakıf, "Değerli yarışmacı kardeşlerimiz, hepimizi derin bir hüzne boğan deprem felaketinden dolayı bu pazar günü 12 Şubat saat 11.00’de yapılması planlanan Siyer Yarışmamızın aksi bir durum yaşanmazsa 12 Mart Pazar günü saat 11.00’de yapılması kararı alınmıştır." dedi.

2023 Kudüs Haftası Programları İptal Edildi

Konuyla ilgili Peygamber Sevdalıları Vakfı ve İTTİHADUL ULEMA tarafından yapılan ortak açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Hepimizi derinden üzen ve pek çok kardeşimizin vefatıyla neticelenen deprem felaketinden dolayı, her yıl Kudüs davası bilincinin tüm Müslümanlar arasında yayılması için 14-20 Şubat arası 'Kudüs Haftası' kapsamında düzenlemeyi planladığımız kitlesel basın açıklamaları, salon programları vb. etkinliklerimizi iptal etme kararı almış bulunuyoruz. Bu süreçte şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm üye ve gönüllülerimizle birlikte maddi manevi tüm imkânlarımızla halkımızın yaralarını sarmak için seferberlik halinde olacağız.

Bu vesileyle deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Yüce Mevla’mızdan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Rabbimiz bela ve afetlerden muhafaza etsin.