Bülent Arınç: HÜDA PAR’lılar bu memleketin vatansever insanlarıdır

AK Parti eski milletvekili ve 22. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldıktan sonra iftira ve karalama kampanyalarının hedefi olan HÜDA PAR ile ilgili, “Medyada, orada burada yapılan dedikodulara kulak asmayın. Onlar bu memleketin tertemiz, vatansever insanlarıdır” ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç: HÜDA PAR’lılar bu memleketin vatansever insanlarıdır

AK Parti'nin Manisa 28. Dönem Milletvekili adaylarının tanıtım töreninde bir konuşma yapan Bülent Arınç, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan ve AK Parti listelerinden seçimlere gireceğini duyuran HÜDA PAR’a yönelik sol kesimin başı çektiği iftira ve karalama kampanyalarına da cevap verdi.

Arınç, HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu'nun da katıldığı Milletvekili adaylarının tanıtım töreninde şu açıklamayı yaptı:

“Tabii HÜDA PAR'ın Genel Başkanı ve yanındaki arkadaşları da bizim eski dostlarımızdır. Yani biz Refah Partisi'ndeyken beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdır. Medyada, orada burada yapılan dedikodulara kulak asmayın. Onlar bu memleketin tertemiz, vatansever insanlarıdır.”

“Zor bir seçime gidildiğine” de dikkat çeken Arınç, "Bizim hiçbir seçimimiz kolay olmadı. Nelerle mücadele ettik. Buna özellikle bizim yaşta olanlarınız şahittir” dedi.