Avrupa Yetim Eli, Şehid Yasin Börü ve arkadaşları anısına Kürdistan’da kurban kesti

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 8 yıl önce kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına Kürdistan Bölgesi’nin başkenti Erbil’de kurban kesti.

Avrupa Yetim Eli, Şehid Yasin Börü ve arkadaşları anısına Kürdistan’da kurban kesti

Afrika ve Asya’da onlarca ülke başta olmak üzere Türkiye ve Balkanların birçok bölgesinde, Gazze’de ve Yemen’de hayırseverlerin kurban etlerini yoksul ve mağdurlara ulaştırmak amacıyla kampanya başlatan Avrupa Yetim Eli, her yıl olduğu gibi bu bayramda da mazlum ve mağdurları sevindirmeye devam ediyor.

Bu yıl “Bir tebessüme Kurban Olsun!” sloganıyla başlattığı kurban eti kampanyası kapsamında dünyanın dört bir yanında kurban kesim organizasyonu gerçekleştiren Avrupa Yetim Eli, 8 yıl önce Diyarbakır’da kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarının anısına Kürdistan Bölgesi’nin başkenti Erbil’de de kurban kesti.

Şehid Yasin Börü, şehid Aytaç Baran, şehid Riyad Güneş, şehid Hasan Gökgöz, şehid Hüseyin Dakak, şehid Turan Yavaş ve şehid Cumali Güneş adına kesilen kurban etleri bölgedeki muhtaç ailelere dağıtıldı.