Almanya’daki hayırseverlerden Umut Kervanı aracılığıyla deprem bölgesine yardım

Umut Kervanı Mardin'in girişimleriyle Almanya'daki Aktif Gençlik Vakfı tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere 240 koli gıda yardımı yapıldı.

Almanya’daki hayırseverlerden Umut Kervanı aracılığıyla deprem bölgesine yardım

Mardin’de misafir olarak kalan depremzede ve muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Almanya Aktif Gençlik Vakfı (Aktive Jugend) tarafından Umut Kervanı Mardin'e 240 koli gıda yardımı yapıldı.

Bu yardımla, Ramazan ayında unutulmayan depremzede ve muhtaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçları karşılanacak. 

Yapılan yardım hakkında bilgi veren Umut Kervanı Mardin Başkanı Abdulaziz Önen, ihtiyaçların devam ettiğini, bütün muhtaç ailelere yardım ulaşması için çaba sarf edilmesi gerektiğini belirterek, "Almanya Aktif Gençlik Vakfı tarafından depremzede ailelere ulaştırılmak üzere gönderilen yardım için Aktif Gençlik Vakfı Başkanı Ali Balcı, Mehmet Uzun, Mehmet Ferah Tekin ve onların şahsında destek sağlayan bütün üye ve gönüllerine çok teşekkür ediyoruz. Depremzedeler ulaştırılmak üzere gönderilen koliler inşallah dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bizim kentimize gelen depremzede aileler takriben şu anda 25 bin kişi civarındadır. Biz bunların 300 aileye ulaşıyoruz. Onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu kolileri de onlara ulaştıracağız inşallah. İhtiyaçlar halen devam etmektedir. Muhtaç olan herkese ulaşmamız lazım.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)