HÜDA PAR heyeti deprem bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ve beraberindeki partili heyet, depremin merkez üssü olan ve büyük yıkımın yaşandığı Kahramanmaraş’ta depremzedelerle bir araya geldi, yıkımı yerinden inceledi.

HÜDA PAR heyeti deprem bölgelerindeki çalışmalarını sürdürüyor

HÜDA PAR Genel Başkan Vekili İshak Sağlam, Genel Başkan Yardımcısı Halef Yılmaz, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Vedat Turgut, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve Kahramanmaraş İl Başkanlığından oluşan bir heyet, Kahramanmaraş’a gelerek yıkımın gerçekleştiği ve depremin büyük oranda etkilediği bölgelerde incelemelerde bulundu.

Depremde yıkımların yaşandığı bölgelerde yetkililerden bilgi alan heyet, depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ve enkazların önünde bekleyen acılı ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, depremzedelerin acılarını paylaştı.

Heyet ilk olarak HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı Nusrettin Üdürgücü, eşi ve 5 çocuğu ile HÜDA PAR üyesi Mustafa Sezer’in oğlu Cuma Sezer ile birçok kişinin altında kaldığı binaya geldi.

Üdürgücü’nün acılı ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, binada yapılan arama kurtarma çalışmalarını inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Heyet daha sonra HÜDA PAR üyesi Abdullah Özdemir’in oğlu, gelini ve torunu ile birçok kişinin altında kaldığı binada inceleme yaparak Özdemir ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kentteki birçok mahalleyi gezerek yıkılan binalarda yapılan arama kurtarma çalışmalarını inceleyen ve enkaza dönen binaların önünde bekleyen acılı aileleri ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, yardım ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Depremde evleri yıkılan ve hasar gören depremzede vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinleyen heyet, depremzedelerin kendilerine ilettiği sorun ve talepleri not aldı.

Depremin yaşandığı Pazarcık ilçesindeki mahalleri de ziyaret eden heyet, burada yıkılan ve arama kurtarma çalışmaları süren binaların altında kalan vatandaşların son durumu ve yıkılan binalarda çalışma yürüten ekiplerden bilgi aldı.

HÜDA PAR heyetinin bölgedeki ziyaret ve incelemelerinin devam edeceği öğrenildi.