Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığından HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kollarından oluşan bir heyet, HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kollarını ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığından HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığından HÜDA PAR İl Başkanlığına ziyaret

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dayı ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. Heyet, HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş tarafından karşılandı.

İstanbul İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette, İstanbul Sözleşmesi, aileyi yıkan yasa olarak bilinen 6284 sayılı kanun, süresiz nafaka gibi birçok konuya temas edildi.

Ziyarette konuşan HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Aktaş, Avrupa’nın Modernizm ile başlayan süreçle birlikte kadının iş sahasına çekilerek asli görevi olan annelikten koparıldığına dikkat çekti.

İstanbul Sözleşmesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği gibi projelerin sadece aileyi değil tüm değerlerimizi bozduğunu belirten Aktaş, söz konusu projelerin yine kadınlar eliyle yürütüldüğünü söyledi.

Aile içi şiddet ve boşanmalar konusuna da değinen Aktaş, yapılan reklam filmleriyle erkeklerin şiddete meyilli kişilikler olarak gösterildiğini söyledi. Aktaş, kadın ve erkek eşitliği kavramının da kaldırılması, fıtrata uygun olan görevlerin adil bir şekilde dağıtılması gerektiğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dayı ise, insanların daha fazla para kazanmak adına çalışma yaptıklarını, Allah korkusunu düşünmediklerini söyledi.

Yaşadığımız dönemde imkânların çok olduğunu belirten Dayı, asıl ihtiyaç duyulanın maneviyat ve ahiret olduğunu ifade etti.

Dayı, son olarak İstanbul Sözleşmesinin feshedilmesi için başlatmış oldukları imza kampanyası ile ilgili destek talebinde bulundu.

İLKHA